ПоддержатьУкраїнська

Міністр інфраструктури Криклій пообіцяв відвідати чорноморський порт через російські кораблі

StopCor
StopCor

StopCor

Міністр інфраструктури Криклій пообіцяв відвідати чорноморський порт через російські кораблі

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій пообіцяв робітникам ДП “Чорноморськ” приїхати до них задля розв'язання проблеми з російськими буксирами.

 Фото: СтопКор

Про це розповів працівник ДП “Чорноморськ” Олег Пашура журналістам “СтопКору”.

“Так, ми зустрілись з міністром інфраструктури та обговорювали питання входу до чорноморського порту двох російських буксирів, які через офшорні компанії належать новоросійському морському порту. Також розповіли йому про проблеми нашого державного підприємства, і в нас стався діалог, який тривав щонайменше годину. Але ми все одно думаємо, що він нас почув та сприйняв інформацію. Ще він вважає, що державне управління портами є неефективним і варіанти розв'язання цієї проблеми будуть розглядати”, – заявив портовик. 

 Олег Пашура Фото: СтопКор

Також він додав, що міністр пообіцяв завітати до ДП “Чорноморськ” одразу після своєї поїздки до Одеси на підняття сумнозвісного танкера “Делфі”.

“СтопКор” нагадує, що 5 серпня під Кабінетом Міністрів України працівники ДП “Чорноморськ” на акції протесту вимагали розв'язання проблеми з входженням двох ворожих буксирів на територію порту в місті Чорноморськ. За їхніми словами, буксири є загрозою національній безпеці та можливістю для російської сторони повністю блокувати роботу усього стратегічного об'єкта.

Другие новости