ПоддержатьУкраїнська

На Буковині "СтопКор" упіймав на корупції правоохоронців

StopCor
StopCor

StopCor

На Буковині 'СтопКор' упіймав на корупції правоохоронців

Активісти "Стоп корупції" на вимогу жителів села Берегомет перевірили законність діяльності правоохоронців регіону. За словами людей, працівники УЗЕ та дорожньої поліції імітують боротьбу з незаконним вивезенням лісу та беруть хабарі з водіїв вантажівок.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив активіст чернівецького осередку "Стоп корупції" Валерій Аіріні.

"Ми приїхали у село на прохання місцевих жителів. Люди невдоволені діями працівників УЗЕ та дорожньої поліції. Ті нібито намагаються протидіяти розкраданню лісу, а на ділі вимагають гроші. Місцеві на провокації не ведуться. Так правоохоронці під час контролю вантажівки під надуманими приводами затримують водіїв на 2-3 години нібито для контролю. Насправді за швидке проходження перевірки вимагають грошову винагороду.

Також, за словами людей, дана група нібито супроводжує вантажівки з цигарками у село Фальків на кордоні з Румунією. Додам, що саме село Фальків та Красноїльськ останнім часом активно використовуються для контрабандного трафіку цигарок. Румунські прикордонники чи не щодня затримують у цих населених пунктах великі партії цигарок.

Я впізнав одного з працівників УЗЕ, два місяці тому ми упіймали його на корупції", – написав активіст "Стоп корупції" Валерій Аіріні у соцмережі.

Другие новости