ПоддержатьУкраїнська

Офіційна заява: ГО "Стоп корупції" не має відношення до протестів перевізників

StopCor
StopCor

StopCor

Офіційна заява: ГО 'Стоп корупції' не має відношення до протестів перевізників

Активісти ГО "Стоп корупції" не брали участі в акціях протесту пасажироперевізників Київської області під стінами КОДА і не підтримують вимоги мітингувальників. Це офіційна позиція ГО "Стоп корупції".

"Наша організація закликає перевізників дотримуватись законних прав пасажирів, виконувати умови конкурсу з розподілу маршрутів між автотранспортними підприємствами та уникати корупційних схем у веденні бізнесу з пасажироперевезень. Хочемо зазначити, що у протесті брали участь представники такої собі ГО "Антикорупційний рух "СТОП - Корупція".

Ця організація, окрім співзвучної назви, використовує наші корпоративні кольори у своїй символіці та поширює наші новини від імені своєї організації у соціальних мережах. З цього приводу ми вже звернулись із відповідним позовом до суду.

Окрім того, на боці перевізників під стінами КОДА виступав громадський активіст Богдан Хмельницький. Ми хочемо зауважити, що Богдан Хмельницький не погоджував свою участь в акції з ГО "Стоп корупції". Це його персональне рішення та особиста позиція", – ідеться в офіційному роз'ясненні ГО "Стоп корупції".

Другие новости