ПоддержатьУкраїнська

На Донбасі бойовики наказали мешканцям ряду міст підготуватися до евакуації

StopCor
StopCor

StopCor

На Донбасі бойовики наказали мешканцям ряду міст підготуватися до евакуації

Командування російсько-терористичних військ наказало самопроголошеній владі "ДНР" в окупованій Горлівці підготуватись до евакуації.

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Також у "ДНР" і "ЛНР" всі органи "місцевого самоврядування", "цивільної оборони" і підприємства, що мають спецтехніку, з урахуванням безперервних бойових дій, переведені в режим функціонування "підвищена готовність" (цілодобові чергування і повна взаємодія з "МНС" для усунення наслідків виникаючих надзвичайних подій)", – йдеться в повідомленні.

Тимчук розповів, що органам "місцевого самоврядування" населених пунктів Горлівка, Єнакієве, Дебальцеве з Донецька надійшла вказівка про підготовку до можливої евакуації.

Раніше повідомлялося, що бойовики отримали суттєву допомогу від Російської Федерації з 30 січня по 6 лютого. За цей період на залізничні станції окупованого Донбасу прибуло 40 платформ з одиницями різної бойової техніки.

Нагадаємо, бойовики 78 разів обстрілювали позиції ЗСУ за минулу добу, 6 лютого. У штабі силової операції на Донбасі зазначили, що в результаті бойових дій поранення отримав один військовий ЗСУ. Натомість волонтери вказали на інші дані про потерпілих.

Другие новости