ПоддержатьУкраїнська

На Кіровоградщині шахрай-підприємець ошукав більше десятка односельців

StopCor
StopCor

StopCor

На Кіровоградщині шахрай-підприємець ошукав більше десятка односельців

Жертвами зловмисника стали понад 10 громадян, з якими він укладав договори щодо виготовлення вікон та дверей, але не виконував обіцяного.

Про це повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

До Знам'янського відділу поліції надійшли повідомлення про шахрайства від місцевих жителів.

"Правоохоронці встановили, що у серпні 27-річний чоловік приїхав для проживання у місто з дружиною, яка зареєстрована як приватний підприємець. На вулицях роздавав перехожим рекламні буклети про можливість замовлення пластикових вікон, металевих та міжкімнатних дверей. Згодом до "бізнесмена" почали звертатися місцеві мешканці, з якими він укладав договори, брав передоплату, але вказані товари не замовляв та роботу не виконував. Загалом від дій шахрая потерпіли понад 10 громадян, які відали йому кошти у сумі близько 70 тисяч гривень", - повідомив начальник Знам'янського відділу поліції Андрій Бензар.

Особі оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених за ч. 1, 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт на строк до двох років або до п'яти років обмеження волі чи трьох років позбавлення волі.

Другие новости