ПоддержатьУкраїнська

На окупований Донбас прибуло 12 вантажівок з гуманітарною допомогою

StopCor
StopCor

StopCor

На окупований Донбас прибуло 12 вантажівок з гуманітарною допомогою

Міжнародні благодійні організації Червоний Хрест та "Людина в біді" відправили на окупований Донбас 12 вантажівок з гуманітарною допомогою.

Про це розповіли в прес-службі ДПСУ.

"Через "Новотроїцьке" на виїзд до неконтрольованої території прослідували 2 вантажних автомобілів від Міжнародного Комітету Червоного Хреста та 10 вантажівок від благодійної організації "Людина в біді". Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продуктові набори загальною вагою майже 155 тонн", – йдеться в повідомленні.

Прикордонники розповіли, що також на пункті пропуску "Новотроїцьке" вони виявили два автомобілі з контрабандою. Зловмисники намагалися незаконно перевезти косметичні вироби та дитячі іграшки на загальну суму майже 50 тисяч гривень.

У відомстві повідомили, що зафіксували два випадки, коли наші співвітчизники намагалися "вирішити питання" про безперешкодний пропуск через лінію розмежування на Донбасі.

Раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко провів в Давосі переговори з президентом Червоного Хреста Петером Маурером. У 2017 році міжнародний комітет виділить Україні 60 мільйонів доларів.

Нагадуємо, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що з початку гуманітарної кризи в Авдіївці в Краматорськ прибули 40 вантажівок з гумдопомогою.

Другие новости