ПоддержатьУкраїнська

На Сході командуванню "ДНР" дали вказівку жорстко карати бойовиків за злочини

StopCor
StopCor

StopCor

На Сході командуванню 'ДНР' дали вказівку жорстко карати бойовиків за злочини

Командуванню підрозділів російсько-терористичних військ дано вказівку жорстко карати бойовиків за злочини на окупованому Донбасі.    

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"З метою поліпшення ставлення населення до окупантів, співробітникам "військової комендатури ДНР", яка базується в н. п. Бойківське (кол.Тельманове, зона відповідальності підрозділів "1-й омсбр"), поставлено завдання збирати інформацію про взаємини між бойовиками та місцевими жителями", – йдеться в повідомленні.

Тимчук розповів, що їм наказано невідкладно вживати заходи щодо затримання бойовиків, які були учасниками конфліктів. Надалі командуванню військових підрозділів "ДНР" дано вказівку "застосовувати жорсткі заходи до порушників дисципліни".

Раніше повідомлялося, що Федеральна служба безпеки РФ та спецслужба "ДНР" почали примусово відправляти на передову бойовиків, які були незадоволені діяльністю місцевої влади та РФ.

Нагадуємо, військовий збройних сил Російської Федерації з позивним "Херсон" у Брянці самовільно покинув передові позиції та вкрав у місцевого жителя автомобіль.

Другие новости