ПоддержатьУкраїнська

В Івано-Франківську озброєний АТОвець влаштував розбірки з кривдниками сина

StopCor
StopCor

StopCor

В Івано-Франківську озброєний АТОвець влаштував розбірки з кривдниками сина

В Івано-Франківську спалахнув скандал через розбірки між колишнім працівником "Беркута" і учасником АТО Віталієм Мельничуком та компанією школярів. Останні, за попередньою версією, скривдили його сина, тож він вирішив заступитися за нього. В результаті один учень потрапив до лікарні.

Новину повідомляє "Преса України".

Потерпілий школяр – 14-річний Юрій Перепічка. Він заявив, що його побив якийсь незнайомець, підійшовши до нього на вулиці, коли він був у компанії товаришів.

"Незнайомець сказав, що мене також знає, запитався, в якому я класі, школі – і зразу раптово вдарив мене по носі. Я впав. Друзі почали нас розбороняти, бо він хотів мене ще добивати", – стверджує він.

Йому на допомогу вийшли батьки, які почали сваритися з АТОвцем, що був на той момент у бронежилеті та зі зброєю. Кажуть, що він їм погрожував розправою та бив їх. Проте сам Мельничук це заперечує. За його словами, він спробував заступитися за сина, якого жорсткого побили в школі старші хлопці. І потерпілий – один із них. Тепер у його сина струс мозку та часткова втрата пам'яті.

"Я нікого не бив. Це було 15 чоловік. Це було класно сказано: всі разом нападаємо! Це було з усіх сторін: на капюшоні, на рукавах, мама, тато. Можливо, я і хотів до когось прикластися з метою самооборони, але такої можливості не було", – розповів свою версію подій ветеран АТО.

Під час розбірок на місце прибули правоохоронці, які затримали Мельничука. Кажуть, що опору він не чинив, одразу віддав зброю. Пістолет виявився травматичним, його віддали на експертизу.

Нагадаємо, у Києві двоє поліцейських побили чоловіка за те, що він знімав їх на відео. Прокуратура столиці відкрила відповідне кримінальне провадження стосовно поліцейських.

Другие новости