ПоддержатьУкраїнська

На Вінниччині малолітня горе-матір викинула новонароджену дитину

StopCor
StopCor

StopCor

На Вінниччині малолітня горе-матір викинула новонароджену дитину

28 січня у місті Козятині Вінницької області в поліцію звернувся лікар одного з медичних закладів району з повідомленням, що за допомогою в гінекологічне відділення звернулася 14-річна дівчина, яку привезли батьки. У неї виникла кровотеча після того, як вона народила дитину. Правоохоронцями було з'ясовано, що народивши вночі дитину, горе-матір викинула її з вікна 5 поверху. 

Про це повідомили в прес-центрі Нацполіції.

За інформацією співробітників поліції, 14-річна дівчинка потайки народила вночі дитину у себе в кімнаті та одразу викинула її з п'ятого поверху. Згодом, після пологів у неї почалась сильна кровотеча, тому батьки доставили її в лікарню. Вони сказали, що не знали про вагітність доньки, і про те, що вона народила дитину дізнались лише від лікаря.

Під час оперативно-слідчих дій співробітники місцевого відділення поліції знайшли біля багатоповерхівки, в якій живе малолітня матір, тіло мертвої новонародженої дитини.

На даний момент правоохоронцями відкрито кримінальну справу за статтею 117 ККУ – Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини. Вбивці загрожує до 5 років позбавлення волі.

Олег Швець, керівник Козятинського відділення поліції наголосив, що дівчинка виховувалась у щасливій сім'ї. Правоохоронці з'ясовують усі обставини скоєння злочину.

Другие новости