ПоддержатьУкраїнська

В штабі АТО повідомили точну кількість загиблих під Авдіївкою

StopCor
StopCor

StopCor

В штабі АТО повідомили точну кількість загиблих під Авдіївкою

Ситуація на донецькому напрямку в районі Авдіївки залишається як і раніше напруженою. Сьогодні вранці, 30 січня, проросійські бойовики активно використовували артилерію і вели вогонь з танків.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Повідомляється, що бойовики вели вогонь по позиціях українських військовослужбовців з населеного пункту Яковлівка і району Спартака. В районі 10:30 ворог припинив вести вогонь із забороненого важкого озброєння, проте на поточний момент тривають провокаційні обстріли зі стрілецької зброї.

Крім цього в прес-центрі штабу АТО повідомили, що в результаті ворожих атак загинули двоє українських військовослужбовців, ще п'ятеро бійців отримали поранення.

Як відомо, 29 січня в районі промзони Авдіївки почалися запеклі бої між проросійськими бойовиками та українськими військовими. Відомо, що силам ЗСУ вдалося дати гідну відсіч противнику. Так, в результаті запеклих боїв загинули 9 бойовиків, близько 25 окупантів були поранені. Крім того, українським військовослужбовцям вдалося взяти в полон одного з бойовиків. Більш того, в результаті боїв було вбито командира терористичного батальйону "Схід".

Другие новости