ПоддержатьУкраїнська

Погода в Україні на четвер, 24 травня

StopCor
StopCor

StopCor

Погода в Україні на четвер, 24 травня

У четвер в Україні очікується мінлива хмарність. Майже на всій території країни прогнозується дощова погода. У північних, центральних і місцями в південних областях опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе +13...+20 градусів, удень - +20...+28. Вітер змінних напрямків, переважно східних, південно-східних, південних, північних, північно-східних і північно-західних, 1-6 м/с.

У північних областях — мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі повітря охолодитися до +13...+16 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть до +22...+26. Вітер східний, північний і північно-східний, 1-5 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. В Одеському і Миколаївському регіонах опадів не передбачається. У Запорізькій і Херсонській областях можливий невеликий дощ за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть +12...+19 градусів, удень повітря прогріється до +24...+28. Вітер східний, північно-східний і північний, 1-5 м/с.

У Криму переважатиме мінлива хмарність. На півострові висока ймовірність дощу. Вночі температура повітря складе +16...+20 градусів. Денна буде коливатися від +23 до +27. Вітер північний, північно-східний і північно-західний, 1-5 м/с.

У східних областях — мінлива хмарність. У регіоні переважно дощова погода. Вночі до +15...+18 градусів, денна температура повітря складе +25...+27. Вітер північний і північно-східний, 1-5 м/с.

У західних областях — хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +8...+15 градусів, удень підніметься до +20...+27. Вітер східних, північних і північно-східних напрямків, 1-5 м/с.

У Карпатах — хмарна погода. У регіоні передбачається суха погода. Температура повітря вночі до +12...+16, удень до +22...+24 градусів. Вітер переважно північних, східних і північно-східних напрямків, 1-4 м/с.

У центральних областях переважатиме хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +11...+16 градусів, удень — від +25 до +27. Вітер південний, південно-східний, північно-східний і східний, 1-4 м/с.

Другие новости