ПоддержатьУкраїнська

Протягом минулої доби прикордонники зафіксували 8 спроб дати хабара

StopCor
StopCor

StopCor

Протягом минулої доби прикордонники зафіксували 8 спроб дати хабара

Протягом попередньої доби співробітники Державної прикордонної служби України зафіксували 8 фактів спроби дачі неправомірної вигоди громадянами різних країн за прийняття протиправних рішень, передає прес-служба ДПСУ.

У всіх випадках вони отримали категоричні відмови та були передані компетентним органам. Варто зазначити, що кількість відмов прикордонників від неправомірної вигоди у порівнянні з минулими роками постійно зростає. Загалом у 2015 році зафіксовано 275 таких фактів.

Чергові спроби, за неправомірну вигоду вирішити "питання", учора зафіксували знову прикордонники Білгород-Дністровського та Бердянського загонів.

Під час проведення перевірочних заходів у пункті пропуску "Маяки" громадянин Молдови запропонував хабар у розмірі 450 гривень прикордоннику. Таким шляхом він намагався уникнути відповідальності, адже перевищив терміни перебування на території України.

А українка в контрольному пункті в’їзду/виїзду "Чонгар", що на адмінмежі, запропонувала кошти, щоб її з дитиною пропустили до Криму без відповідних документів. Дані громадяни отримали категоричні відмови. Прикордонники факти пропонування неправомірної вигоди зафіксували та повідомили компетентним органам.

Другие новости

Почти год не появлялся на месте службы: в Хмельницкой области судили младшего сержанта

Почти год не появлялся на месте службы: в Хмельницкой области судили младшего сержанта

Суд одобрил это соглашение и учел, что он имеет опыт участия в боевых действиях, не состоит на учете у психиатра или нарколога, а также имеет положительные характеристики по месту жительства