ПоддержатьУкраїнська

Ряди бойовиків Донбасу поповнюються шахтарями – ГУР

StopCor
StopCor

StopCor

Ряди бойовиків Донбасу поповнюються шахтарями – ГУР

Представники головного управління розвідки України повідомили, що блокада Донбасу призвела до поповнення рядів бойовиків шахтарями, які залишилися без робочих місць.

Про це розповіли в прес-службі ГУР.

"Російське окупаційне командування скориставшись режимом припинення вогню (з 9 лютого ц.р.) нарощує боєздатність з'єднань і частин 1 АК (Донецьк) та 2 АК (Луганськ) ЗС РФ шляхом збільшення їх чисельності шляхом призову робітників підприємств вугледобувного комплексу, які залишилися без робочих місць внаслідок припинення постачання вугілля залізницею", – йдеться в повідомленні.

Розвідники розповіли, що особливо інтенсивно агітаційну кампанію з вербування місцевого населення для проходження військової служби за різними військовими спеціальностями розгорнуто у містах Довжанськ, Ровеньки, Луганськ, Алчевськ та Кадіївка.

Раніше повідомлялося, що самопроголошена влада бойовиків "Донецької народної республіки" активізувала пропагандистські заходи у школах на окупованому Донбасі.

Нагадаємо, народний депутат та активний учасник економічної блокади Донбасу Семен Семенченко розкритикував політиків та журналістів, які постійно критикують учасників блокади попри те, що ніколи не перебували у місцях знаходження самих блокадників.

Другие новости