ПоддержатьУкраїнська

Шахрая, який ошукав чоловіка на 100 тис. дол., заарештували у Києві

StopCor
StopCor

StopCor

Шахрая, який ошукав чоловіка на 100 тис. дол., заарештували у Києві

Жителя Харкова, який перебував у розшуку за фактом шахрайського заволодіння 100 тис. доларів, взято під варту. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Підозрюваний у лютому 2015 року, використовуючи підроблений паспорт, орендував МАФ на вул. Щербакова в м. Києві. У подальшому вказані приміщення чоловік переобладнав в пункт обміну валют, встановивши перегородку між клієнтом та касиром та обладнавши вхідні двері магнітним замком.

Для залучення клієнтів він розмістив в мережі Інтернет інформацію про обмін валют за вигідним курсом.

На об’яву відгукнувся чоловік, який хотів обміняти валюту. Коли клієнт передав зловмиснику близько 100 тисяч доларів для обміну, зловмисник втік з приміщення через інший вихід, заблокувавши постраждалого в МАФі. Після чого виїхав до Російської Федерації, де і переховувався тривалий час.

Правоохоронці затримали шахрая в Харкові та доставили до Києва. Наразі йому повідомлено про підозру за ч.4 ст.190 КК України.

Суд обрав 38-річному чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із застосуванням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави у розмірі понад 2 млн гривень.

Досудове розслідування триває.

Другие новости