ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" разом із народним депутатом Іриною Сусловою виступив на захист звільненої директорки школи у Марганці

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' разом із народним депутатом Іриною Сусловою виступив на захист звільненої директорки школи у Марганці

Народний депутат Ірина Суслова разом із координатором «Стоп корупції» Романом Бочкалою сьогодні виступила на захист незаконно звільненої директорки школи № 3 у Марганці Наталії Куржанової. Усі факти цієї історії захисники озвучили під час прес-конференції у «Главкомі».

''СтопКор'' разом із народним депутатом Іриною Сусловою виступив на захист звільненої директорки школи у Марганці

«В порушення трудового законодавства під надуманим приводом звільнили людину, яка перетворила школу в одну з найкращих у місті. Пані Наталія педагог та організатор від Бога. Але замість того, щоб пишатися цим, її цькують за незалежну громадську позицію.

Під час відпустки Наталію Куржанову незаконно звільнили й вона як добропорядна громадянка пішла до суду. На жаль, наша судова система не завжди стоїть на боці закону й справедливості. Засідання суду три місяці постійно переносили, а 18 травня суд виніс рішення, яким відмовив у задоволенні позову Наталії Куржанової про поновлення її на посаді директора. Це розв’язало руки меру міста й вона терміново хоче призначити свого ставленика на директорську посаду. Наразі ми підтримуємо пані Наталію в процесі подання апеляції й розраховуємо, що законність та здоровий глузд переможуть.

''СтопКор'' разом із народним депутатом Іриною Сусловою виступив на захист звільненої директорки школи у Марганці

Вся ця історія красномовний приклад того, як держава не цінує талановитих людей і на догоду амбіціям окремих чиновників намагається від них позбутись.

В країні слабка інституційна пам’ять. Під надуманими приводами викидають з роботи спеціалістів, які не встигають передати досвід новим працівникам. В результаті стає все менше професіоналів. Зокрема, такою є ситуація в соціальній сфері та у сфері освіти. А потім ми дивуємось, чому держава не здатна виконувати умови соціального контракту та надавати людям якісні послуги?!

Хочу попередити тих місцевих чиновників, які думають, що «схопили Бога за бороду» й творять, що хочуть. Рано чи пізно вам доведеться відповідати за свої дії! В тому числі й за ганебне переслідування Наталії Куржанової! А поки боротьба триває! Дякую усім, хто підтримує пані Наталію та вірю в перемогу!», – написала після прес-конференції у своєму Фейсбуці нардеп Ірина Суслова.

''СтопКор'' разом із народним депутатом Іриною Сусловою виступив на захист звільненої директорки школи у Марганці

Другие новости