ПоддержатьУкраїнська

У Дебальцевому в рюкзаку школяра вибухнула граната – подробиці

StopCor
StopCor

StopCor

У Дебальцевому в рюкзаку школяра вибухнула граната – подробиці

В окупованому російськими найманцями Дебальцевому загинув підліток. Хлопець перевозив у рюкзаку гранату. За невідомих обставин боєприпас здетонував. Дитина загинула. 

Новину повідомляють російські ЗМІ, передає "Преса України".

У вівторок, 22 травня, у підконтрольному російським найманцям місті Дебальцеве стався вибух у рейсовому автобусі № 1. Транспортний засіб рухався вулицею Курчатова. Вибух прогримів о 15:00. В результаті загинув 14-річний школяр. Ще троє учнів восьмого класу отримали поранення. Останні знаходяться у лікарні. Їхній стан медики описують як важкий.

Сьогодні, 23 травня, стало відомо, що в автобусі вибухнула граната, яка знаходилась у рюкзаку школяра. Про це заявив представник "ДНР" в Спільному центрі з контролю і координації за режимом припинення вогню (СЦКК).

"В результаті вибуху загинув один і поранено троє дітей, учнів 8-го класу школи №5 Дебальцевого... Діти їхали додому зі школи, в рюкзаку одного з них була граната" – розповів представник відомства.

Також відомо, що на момент інциденту в автобусі знаходилось 10 людей. Наразі окупаційна влада "республіки" розпочала розслідування. Тим часом у СЦКК звернулись до батьків та педагогів, щоб ті провели "роз'яснювальні бесіди з дітьми щодо недопущення нещасних випадків з вибухонебезпечними предметами".

Другие новости