ПоддержатьУкраїнська

У Хмельницькому "СтопКор" вийшов на підтримку учасників АТО, яких позбавили права на землю

StopCor
StopCor

StopCor

У Хмельницькому 'СтопКор' вийшов на підтримку учасників АТО, яких позбавили права на землю

Активісти "Стоп корупції" з хмельницького осередку проекту приєднались до безстрокової акції протесту учасників АТО з Кам'янця-Подільського через відмову у законному праві на отримання земельних ділянок у користування. Подробиці повідомив голова місцевого осередку проекту Артур Сторожук.

"Під Держземагентством розпочалась безстрокова акція учасників бойових дій з Кам'янця-Подільського з вимогою задовольнити їхнє законне право на отримання землі. Коротко: майже сотня атовців звернулась за наданням ділянок на вільній землі. Після їх звернення знайшовся зацікавлений комерсант, який зібрав заяви від підконтрольних селян з метою отримання землі на підставних осіб і в подальшому використання ділянок, зібраних таким чином. І атовцям, які звернулися першими та до того ж мають безпосереднє право, відмовили.

"СтопКор" підтримує учасників акції, бере участь в акції та бере участь у поході з вимогами до губернатора та прокурора області.

За фактом на акції присутні представники багатьох ГО, не тільки атовці та "СтопКор".

Запрошую небайдужих громадян прийти та підтримати хлопців, а також закликаю в.о. керівника Держземагентства прийняти законне рішення, про що ми вже мали бесіду з ним та його заступником, я особисто озвучив це прохання посадовим особам. Чекаємо на результат", – повідомив голова хмельницького осередку "Стоп корупції" Артур Сторожук у Фейсбуці.

У Хмельницькому ''СтопКор'' вийшов на підтримку учасників АТО, яких позбавили права на землю
У Хмельницькому ''СтопКор'' вийшов на підтримку учасників АТО, яких позбавили права на землю

Другие новости