ПоддержатьУкраїнська

У Миколаєві хабарницю, яка знаходиться на лікарняному ліжку, судитимуть у форматі відеоконференції

StopCor
StopCor

StopCor

У Миколаєві хабарницю, яка знаходиться на лікарняному ліжку, судитимуть у форматі відеоконференції

Чергове судове засідання довелося переносити, оскільки жінка знаходиться у лікарні.

Сьогодні, 10 травня, в Центральному райсуді Миколаєва знову розглядали справу псевдоактивістки Маргарити Лук'янової, яка попалася на хабарі за працевлаштування в міліцію. Але підсудна в черговий раз не з'явилася до суду. Про це повідомляє Depo.Миколаїв.

Адвокати підсудної повідомили, що Лук'янова на сьогодні знаходиться на стаціонарному лікуванні в Миколаївській міській лікарні №4 та за станом здоров'я не може з'явитися в судову залу. Захисники попросили суддю провести наступне засідання в режимі відеоконференції, щоб підсудна могла спостерігати за судовим процесом і давати свдчення. Слід зазначити, що за словами адвокатів, Лук'янова не зможе вийти з лікарні ще як мінімум 21 день.

Прокурор Артем Демида не став заперечувати і погодився з клопотанням. Суддя Сергій Чернієнко вийшов для ухвалення рішення. По суті не складне клопотання він розглядав понад годину. У підсумку Чернієнко погодився провести наступне засідання в форматі відеоконференції "зал суду - лікарняне ліжко Лук'янової", якщо технічні можливості Центрального суду дозволять таке "ноу-хау".

Громадські активісти, яки прийшли на засідання та постійно відслідковують ситуацію, обурилися: на їхню думку, захисники Лук'янової не надали докази її тяжкого стану і підняли галас, через що Чернієнко погрожував їх вигнати із залу суду.

Другие новости