ПоддержатьУкраїнська

11 мая 2016 - прогнозы погоды по областным центрам Украины

StopCor
StopCor

StopCor

11 мая 2016 - прогнозы погоды по областным центрам Украины

У середу в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Практично на всій території країни переважатиме дощова погода з грозою. Температура повітря вночі становитиме +4...+13 градусів, удень +15...+22. Вітер змінний, переважно західний, південний, південно-західний, південно-східний, східний, північний, північно-західний і північно-західний, 1-5 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати дощова погода з грозою. Вночі температура повітря складе +9...+13 градусів, удень – від +19 до +22. Вітер східний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода з грозою. Вночі стовпчики термометрів покажуть +9...+14 градусів, удень повітря прогріється до +17...+22. Вітер північний, східний, північно-східний, південний і південно-східний, 1-4 м/с.

У Криму – мінлива хмарність, на півострові можливий дрібний дощ з грозою. У Севастополі – без опадів за даними Sinoptik.ua. Уночі температура повітря складе +11...+14 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +15 до +20. Вітер західний, північний, північно-західний і південно-східний, 1-6 м/с.

У східних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. Уночі до +10...+14 градусів, денна температура повітря складе +19...+23. Вітер східний та південно-східний, 2-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно дощова погода. Температура повітря вночі опуститися до +4...+9 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +15...+23. Вітер південний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-3 м/с.

У Карпатах – сонячна погода, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +6, удень – до +20 градусів. Вітер південний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні висока ймовірність дощу з грозою. Вночі стовпчики термометрів покажуть +9...+11 градусів, удень – від +19 до +21. Вітер східний, північний, північно-східний і південно-східний, 1-4 м/с.

Другие новости