ПоддержатьУкраїнська

У Миколаєві шахрай, який видавав себе за поліцейського, попався на черговій афері

StopCor
StopCor

StopCor

У Миколаєві шахрай, який видавав себе за поліцейського, попався на черговій афері

Жінка не повірила в новину, що нібито її син став винуватцем аварії і тепер потрібно відкупитися.

Близько 23:00 патрульні отримали сигнал про шахрайські дії. Прибувши до домоволодіння, розташованого по вул. Громадянській, вони зустрілись із заявницею. Вона розповіла, що їй зателефонував невідомий і повідомив, що її син знаходиться у відділі поліції та підозрюється у вчиненні смертельного ДТП. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Щоб його відпустити, потрібно передати чоловікові, який під’їде пізніше 1500 доларів США. Жінка погодилась, після чого зателефонувала синові та у поліцію. Незабаром на місце прибув і син заявниці. Патрульні разом із ним сіли в його авто і почали чекати. Через деякий час до домоволодіння під’їхало таксі і з нього вийшов невідомий чоловік. Походивши поблизу дому і поозираючись, він кудись зателефонував.

Через хвилину зателефонували жінці і сказали, що можна виносити гроші. В цей момент патрульні разом із сином заявниці затримали чоловіка та доставили його до відділу поліції. Там під час обшуку в нього знайшли чеки, які свідчили про перевід на його картку коштів, один з них на 11 тисяч гривень.

Другие новости