ПоддержатьУкраїнська

У Дніпродзержинську на хабарі попався начальник управління ветеринарної медицини

StopCor
StopCor

StopCor

У Дніпродзержинську на хабарі попався начальник управління ветеринарної медицини

Двох посадовців управління ветеринарної медицини Дніпродзержинська затримали під час отримання хабара.

Про це йдеться у повідомлені ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

Працівники Управління захисту економіки Нацполіції в Дніпропетровській області спільно з Дніпродзержинською місцевою прокуратурою задокументували злочинну діяльність високопосадовців ветмедицини – начальника ветлабораторії та начальника Управління ветеринарної медицини одного з міст області.

Посадовці вимагали та отримали, 1,5 тисячі американських доларів (еквівалент – 39 000 грн) хабара від підприємця за подовження договору щодо надання послуг ветмедицини на його виробництві та нездійснення перевірок дотримання ветеринарно-санітарних вимог на об'єкті.

В середині квітня правоохоронцями задокументовано факт отримання начальником лабораторії першої частки хабара в сумі 500 доларів США.

21 квітня було затримано начальника лабораторії, який одержав другу частину неправомірної вигоди у розмірі 1 тис доларів США для подальшої передачі начальнику Управління ветмедицини.

За даним фактом прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Другие новости