ПоддержатьУкраїнська

Україна опинилась серед небезпечних для туризму країн

StopCor
StopCor

StopCor

Україна опинилась серед небезпечних для туризму країн

Через війну та анексію Криму Україна опинилась у рейтингу країн, які туристам радять уникати. Так, у списку "сусідами" української держави виявились Філіппіни та Сальвадор.

Новину передає "Преса України".

Всесвітній економічний форум представив щорічний рейтинг найбільш небезпечних для туризму країн. Експерти, які складали його, визначали ступінь безпеки та можливі ризики у 136 країнах світу. Зокрема, рівень тероризму та насильства. Дрібні злочини при цьому не враховувались.

Так, найнебезпечнішою визнано республіку Конго, де панують збройні формування та бандити. Далі розмістились Таїланд, Ямайка, Південна Африка, Гватемала, Чад, Бангладеш, Малі, Ліван, Філіппіни. Україна посіла 10 місце.

Причина, через яку українська держава опинилась у списку не найкращих для туризму країн – війна на сході країни та анексія півострова Крим. За Україною розмістились Сальвадор, Ємен і Колумбія.

До слова, у МЗС України нагадали українцям, які країни варто уникати. Зокрема, держсекретар міністерства Андрій Заяць заявив, що Лівія, Сирія, Ємен, Сомалі та Росія не найкращі країни для туризму.

Другие новости