ПоддержатьУкраїнська

Держпідприємство з Ізмаїла вирішило придбати люксове авто за завищеною ціною

StopCor
StopCor

StopCor

Держпідприємство з Ізмаїла вирішило придбати люксове авто за завищеною ціною

Держпідприємство "Ізмаїльський морський торговельний порт" вирішило придбати розкішний автомобіль зі шкіряним салоном за завищеною ціною. Варіант купівлі авто базової комплектації, без потужної аудіосистеми чи бортового комп'ютера не розглядався.

Журналісти програми "Гроші" дізнались, що ДП "Ізмаїльський морський торговельний порт" вирішило придбати люксовий автомобіль Hyundai Grand Santa Fe 2,2 CRDI Premium AT.

Автівка 2017 року випуску оснащена клімат та круїз-контролем, системою автоматичного паркування Smart Parking Assist System, бортовим комп'ютером, сучасною аудіосистемою PREMIUM (RDS-радіо + CD / МР3) з 5,0 TFT LCD монітором. Крім того, Hyundai Grand Santa має фронтальні та бічні подушки безпеки. Розкоші авто додає шкіряний салон.

Як відомо, за таку модель у фірмовому магазині пропонують ціну 1,21 млн грн. Тим часом модель 2018 року обійдеться у 1,26 млн грн. Однак у держпідприємстві вирішили піти іншим шляхом та замовити Hyundai 2017 року за 1,27 млн грн. Дорожче на 60 тисяч гривень авто надасть переможець тендеру "Автотрейдінг-Одеса".

За даними журналістів, на ринку можна придбати Grand Santa в базовій комплектації. Обійдеться таке авто у 1,04 млн грн. До слова, у 2017 році "Ізмаїльський морський торговельний порт" замовив у ДП "Автотрейдінг-Одеса" мінівен Hyundai у найдорожчій комплектації за 988 тис. грн.

Додамо, члени Кабміну витрачатимуть більше на закупівлю автомобілів.

Другие новости