ПоддержатьУкраїнська

Український Червоний Хрест розпочав терміновий збір гуманітарної допомоги для мешканців Авдіївки

StopCor
StopCor

StopCor

Український Червоний Хрест розпочав терміновий збір гуманітарної допомоги для мешканців Авдіївки

Товариство Червоного Хреста в Україні почало екстрено збирати гуманітарну допомогу для постраждалих жителів Авдіївки.

Про це повідомили в прес-службі ТЧХУ.

"Терміново реагуючи на критичність ситуації, залучені кадрові та матеріальні ресурси ТЧХУ, в яких є найбільша потреба: вода, харчові продукти, ковдри, теплий одяг, гігієнічні набори, підгузки, одноразовий посуд тощо", – йдеться в повідомленні.

Вони розповіли, що обласні організації Товариства формують гуманітарні вантажі зі своїх запасів на випадок надзвичайних ситуацій. Співробітники Червоного Хреста приймають гумдопомогу від мешканців Києва у 11 пунктах.

У товаристві повідомили, що у столиці відбувається формування гуманітарного вантажу, який оперативно буде відправлено у Донецьку область.

Раніше повідомлялося, що громадська організація Transparency International Ukraine викрила Київське міське Товариство Червоного Хреста у продажі гуманітарної допомоги. У результаті внутрішнього аудиту було звільнено голову Товариства.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко провів у Давосі переговори з президентом Червоного Хреста Петером Маурером. У 2017 році міжнародний комітет виділить Україні 60 мільйонів доларів.

Другие новости