ПоддержатьУкраїнська

Український військових перевозять у гнилих товарняках – журналіст

StopCor
StopCor

StopCor

Український військових перевозять у гнилих товарняках – журналіст

Журналіст Левко Стек розповів, що українських військових перевозять, як худобу – у товарних вагонах.

Таку інформацію він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі.

"Не віриться? От і я не вірив. Ну бо не можуть чоловіків та жінок, які захищають наші з вами життя і всю цю країну від остаточного краху возити в вагонах, де туалет – це дірка в підлозі. От просто дірка, а біля цієї дірки нари, а біля нар ліхтар. А в ліхтарі свічки", – розповів журналіст.

Він зазначив, що не зважаючи на декларації, ще з 1953 року умови перевезення військових фактично не змінились. Журналіст додав, що це лише те, що він зміг відшукати у документах. А на ділі знаючі люди йому розповіли, що такі закони перевезення були під час Другої Світової, а можливо й раніше

"Ось цей гнилий товарняк, як на мене, – це символ. Доки бодай один український військовий буде змушений їздити в умовах, які принижують людську гідність, от доти жоден посадовець, жоден командир, жоден політик не має права говорити – "Ми цінуємо своїх солдатів. Ми схиляємо перед ними коліна", – підсумував Стек.

Він переконаний, що дірка в підлозі, яка є у вагонах – це найяскравіший приклад того, як держава ставиться до солдата і доки ці старі вагони не направили на металолом, краще посадовцям мовчати.

Раніше повідомлялось про ситуацію у зоні АТО станом на вечір 13 лютого 2017 року.

Другие новости