ПоддержатьУкраїнська

Через корупцію та халатність у Марганці постраждали дві особи

StopCor
StopCor

StopCor

Через корупцію та халатність у Марганці постраждали дві особи

Головним управлінням Держпраці у Дніпропетровській області розпочато спеціальне розслідування групового нещасного випадку, що стався 11 лютого 2017 року з начальником шахти 1978 року народження та заступником начальника шахти з виробництва 1978 року народження на гірничозбагачувальному комбінаті у місті Марганець.

За оперативною інформацією, при проходженні по західному відкотному штреку, один з постраждалих зачепився ногою за шпалу, що стирчала зі збійки енергоскважини, втратив рівновагу і при падінні торкнувся шиєю об контактний провід. При цьому, падаючи схопився рукою за іншого постраждалого, який йшов позаду, останній, під впливом електричної напруги, втратив рівновагу і вдарився головою об рейку, що лежала з негабаритного боку на підошві виробки. Постраждалих госпіталізовано.

Остаточні обставини та причини випадку з'ясовуються відповідно до "Порядку проведення розслідувань та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві".

Фахівці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області продовжують нагадувати керівникам та працівникам усіх підприємств регіону про необхідність неухильного виконання правил охорони праці, які забезпечують збереження життя і здоров'я в процесі виробничої діяльності.

Марганецький осередок "Стоп корупції" бере під особистий контроль ситуацію яка сталася на у місті та буде інформувати про хід розслідування.

Другие новости