ПоддержатьУкраїнська

В авіакатастрофі під Хабаровськом дивом вижила дитина

StopCor
StopCor

StopCor

В авіакатастрофі під Хабаровськом дивом вижила дитина

Рятувальники Хабаровська заявили про загибель 7 людей внаслідок падіння пасажирського літака. Крім того, одній малолітній пасажирці вдалось вижити. Медики розповіли про її стан.

Новину повідомляють російські ЗМІ, передає "Преса України".

Сьогодні, 15 листопада, під Хабаровськом не зміг вдало приземлитися пасажирський літак L-410 "Хабаровських авіаліній". Він впав у кількох кілометрах від аеродрому. Повітряне судно прямувало з Хабаровська в Нелькан з двома членами екіпажу та шістьма пасажирами.

У регіональному управлінні МНС заявили про 7 загиблих. Так, вижити вдалось 4-річній дівчинці, яка наразі госпіталізована.

"Літак здійснив жорстку посадку, не долетівши до злітно-посадкової смуги. Фюзеляж зруйнований, пожежі та вибуху не було. Медики оцінюють стан дівчинки, яка вижила, як тяжкий, однак стабільний", – прокоментували рятувальники.

Вони також додали, що наразі з-під уламків вдалось дістати тіла 6 загиблих. Наразі порушено кримінальну справу за статтею "Порушення правил безпеки руху та експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності смерть двох або більше осіб". Слідчі розглядають декілька версій причини авіакатастрофи – несприятливі погодні умови, помилка пілота та технічні несправності.

У зв'язку з надзвичайною подією у Хабаровській області оголосили 16 листопада днем жалоби.

Другие новости