ПоддержатьУкраїнська

Депутат від БПП придбав квартиру за гривню та продав за 8 млн

StopCor
StopCor

StopCor

Депутат від БПП придбав квартиру за гривню та продав за 8 млн

Народний обранець Руслан Сольвар уклав вигідну угоду. Представник БПП зміг придбати кватиру у Києві за символічну суму та продати її за 8,5 млн грн.

Новину передає "Преса України".

Стало відомо, що депутат БПП Руслан Сольвар купив у своєї родички Марії Сольвар квартиру за 1 гривню. Йдеться про житло, що у старому Києві на вул. Олеся Гончара в Шевченківському районі. Про це повідомляється у держреєстрі декларацій.

Крім того, 6 листопада нардеп продав квартиру підприємцю за 8,5 млн грн. Сольвар зазначив у своїй декларації, що має квартиру площею 63 кв. м у Фастові, Київська область. Однак вона записана на третіх осіб. Крім того, у спадок від тієї ж Марії Сольвар він отримав будинок площею в 59 кв. м у Вінницькій області.

До слова, нещодавно журналісти дізнались, у яких маєтках живе "скромна" опозиціонерка Наталія Королевська. Так, під Києвом вона має чималу ділянку, на якій також знаходиться її особиста гора.

Як повідомлялось раніше, голова НБУ Валерія Гонтарева, яка перебуває у тривалій відпустці, виставила на продаж свій елітний будинок під Києвом. Очевидно, найвпливовіша жінка 2016 року не збирається жити в Україні. Крім того, вона вже давно перебуває за кордоном.

Другие новости