ПоддержатьУкраїнська

Вночі по центру Донецька роз'їжджала важка техніка – соцмережі

StopCor
StopCor

StopCor

Вночі по центру Донецька роз'їжджала важка техніка – соцмережі

Жителі Донецька помітили чергові підозрілі дії з боку окупантів.

Донеччани знову насторожі. Ніч з 30 на 31 травня видалася вкрай тривожною. Як повідомляють місцеві в соціальних мережах, в центрі окупованого Донецька проїжджали колони важкої військової техніки, серед якої були помічені "Гради" і танки. Колони рухалися з частотою в 5-10 хвилин, повідомляє "Діалог.UA".

Жителі Донецька говорять про те, що, не дивлячись на мінські домовленості та відносне "затишшя" в місті, обстріли все ще тривають. Та й масові переміщення техніки явно не до добра. З чим саме пов'язані ці переміщення, поки точно не відомо, але жителі насторожено очікують загострення конфлікту на тимчасово окупованих територіях.

"Щось всю ніч по Бакинських роз'їжджала техніка. Начебто тихо, а техніку ганяють"; "Домовилися в Мінську про відвід – тепер назад всю техніку погнали", – пишуть донеччани в соціальних мережах.

"По Розі близько 2 години ночі пройшла купа військової техніки. Напевно, з РФ прийшла допомога? Темно було, але танки і "Гради" точно розглянула"; "Підписали вони в Мінську чергові рожеві домовленості, а ситуація не змінилася, як обстрілювали, так і продовжують обстрілювати прифронтові міста. Чує моє серце, що загостриться ситуація. У мого чоловіка товариш військовий, так його на казармовий режим в терміновому порядку перевели після звільнення", – повідомляють очевидці.

Другие новости