ПоддержатьУкраїнська

“Японська методика”: у Львові викладач в університеті пояснював математику на еротичних фотографіях (відео) 

StopCor
StopCor

StopCor

“Японська методика”: у Львові викладач в університеті пояснював математику на еротичних фотографіях (відео) 

У Львівському політехнічному університеті викладач з математики пояснював свій предмет за допомогою картинок з оголеними чоловіками та жінками. За словами самого викладача, це “японська методика”, щоб під час навчання студенти отримали задоволення замість стресу. 

 Фото: kray.org.ua

Про це пише УНІАН.

«Я вибрав замок. У мене було перших сім картинок – соняшники. А потім певна дівчина з батогом ходила за хлопчиком», – пояснив на парі студент. На що викладач відповів: «Ви  маєте право, у принципі, закривати очі або відвертатися від екрана».

Педагог пояснює це японською методикою: картинки з’являються після кожної правильної відповіді онлайн, щоб студент отримував задоволення, а не стрес. Тим паче, що картинки можна було обирати. Однак чому стався збій – не знає.

В університеті вже збирають комісію, щоб перевірити, чи справді вигадка викладача є японською методикою, й оцінити, чи демонстровані файли були еротикою.

Як повідомляв “СтопКор” раніше, адміністрація сайту для дорослих Pornhub повідомила, що заблокувала мільйони неперевірених відео. Повідомляється, що вони це зробили після початку скандалу з Visa та Mastercard, які відмовилися працювати з сайтом через відео, які порушують закони.

Другие новости