ПоддержатьУкраїнська

Юлія Чудновець, Марія Пелех та Олександра Павленко виграли в номінаціях IV Всеукраїнської GR-премії 2021 (фото)

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

Юлія Чудновець, Марія Пелех та Олександра Павленко виграли в номінаціях IV Всеукраїнської GR-премії 2021 (фото)

9 грудня у Києві в ході IV Всеукраїнської GR-премії 2021 було обрано переможців номінацій «Найкращий юридичний кейс» та «Найкращий регіональний GR-проєкт». Нагороду здобули Юлія Чудновець, Марія Пелех та Олександра Павленко.

 IV Всеукраїнська GR-премія 2021

Юлія Чудновець – керівниця PR-департаменту «Епіцентр К».

 Юлія Чудновець

Стала переможцем в номінації «GR- ambassador 2021» за успішний кейс «Епіцентр К. & МОЗ. Створення найбільшої мережі пунктів вакцинації в корпоративному секторі».

Мережа торговельних центрів «Епіцентр» однією з перших доєдналася до боротьби з пандемією коронавірусної хвороби в Україні. У 2020 році компанія створила оперативний штаб із протидії СОVID-19 та виділила на його потреби 200 млн грн.

У 2021 році, розуміючи важливість масового щеплення для стримання коронавірусу в країні, «Епіцентр» ініціював перемовини з Міністерством охорони здоров’я стосовно відкриття пунктів вакцинації в мережі торговельних центрів «Епіцентр».

Під час консультацій із представниками МОЗу керівництву компанії вдалося аргументовано довести безпечність та ефективність організації вакцинації в торговельних центрах. Загалом завдяки плідній співпраці компанії з органами влади в усій мережі торговельних центрів «Епіцентр» у різних регіонах України було відкрито понад 50 пунктів вакцинації.

Марія Пелех – начальник відділу взаємодії з органами влади апарату управління Державного підприємства Адміністрації морських портів України.

 Марія Пелех

Була нагороджена в номінації «Government to government relations» за створення, становлення та успіхи у просуванні законопроєктів та нормативно-правових актів в інтересах Державного підприємства «Адміністрація морських портів України», а також за результативну співпрацю з профільним Міністерством інфраструктури України, Державною службою морського та річкового транспорту України.

Олександра Павленко – адвокат, засновник юридичної компанії Pavlenko Legal Group. Спеціалізується у питаннях сфери Government Relations та неодноразово визнана кращим консультантом країни в сфері GR. Увійшла до п’ятірки відомих жінок-юристів України за версією видання Forbes Women.

У рамках IV Всеукраїнської GR-премії 2021 перемогла в останній номінації «Найкращий консультант у сфері GR».

Уже понад 20 років фахівці компанії Pavlenko Legal Group реалізують практичні бізнес-завдання гравців різних сфер економіки України шляхом розробки та просування законодавчих актів, реалізації проєктів державно-приватного партнерства та унікальних бізнес-кейсів із державними елементами. Команда юристів-нормопроєктувальників співпрацює з державними органами влади щодо створення робочих груп зі змін законодавства, залучає окремих фахівців та експертів із питань, що потребують глибокої експертизи. Результати їхньої роботи йдуть на благо не тільки окремого бізнесу, але і всієї галузі.

Зазначимо, організатором заходу виступила Українська Асоціація професіоналів у сфері Government Relations і лобістів – провідна організація Східної Європи.

Переможців визначали у наступних номінаціях:

  • Найкращий юридичний кейс;
  • Найкращий регіональний GR-проєкт;
  • GR-прорив 2021;
  • Найкращий адвокаційний кейс;
  • Найкращий GR-інструмент у сфері лобізму;
  • Найкраща профільна асоціація;
  • Найкращий проєкт у сфері GR;
  • GR-ambassador 2021;
  • Government to government relations;
  • Найкращий консультант у сфері GR.

Зазначимо, раніше у Стамбулі також відбувся V Міжнародний GR-форум.

Другие новости