ПоддержатьУкраїнська

Загибель працівників водоканалу у Кривому Розі: в ДСНС повідомили подробиці

Владимир Садыков
Владимир Садыков

Редактор ленты новостей

Загибель працівників водоканалу у Кривому Розі: в ДСНС повідомили подробиці

У Кривому Розі в каналізаційному відстійнику загинули троє людей. Співробітники ДСНС допомагали піднімати тіла на поверхню.

 У Кривому Розі в каналізаційному відстійнику загинули троє людей Фото: скріншот

18 вересня о 10:08 рятувальникам надійшло повідомлення від диспетчера КП "Кривбасводоканал" про те, що на вулиці Нікопольське шосе Довгинцівського району на території підприємства троє чоловіків впали до горизонтального відстійнику та не відповідають, передає пресслужба ДСНС.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили що тіла без ознак життя знаходяться в конструкції горизонтального відстійнику на глибині 6 метрів.

З дна відстійника за допомогою мотузки підняли тіла загиблих чоловіків на поверхню. Внаслідок події загинуло три людини (1962, 1982 та 1978 років народження).

https://www.facebook.com/watch/?v=929959457592151

Наразі деталі трагедії з’ясовують правоохоронні органи.

Нагадаємо, у суботу 18 вересня, у Кривому Розі троє працівників одного з підприємств загинули під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Як повідомляє місцевий журналіст Олег Єрмолинських в Telegram, загинули працівники "Кривбасводоканалу". Вони не переконалися в безпеці, не заміряли вміст газів в приміщенні і їх затягнуло в насос.

Другие новости