ПоддержатьУкраїнська

2 березня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

2 березня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

У середу в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Практично на всій території країни переважатиме суха погода. У західних, місцями у північних, східних областях та в Карпатах висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі становитиме -2...+14 градусів, удень 0...+19. Вітер змінний, переважно північний, західний, південний, південно-західний, північно-західний і південно-східний, 1-6 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. У Сумській області можливий невеликий дощ. Уночі температура повітря складе +2...+6 градусів, удень – від +5 до +10. Вітер південний, західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4...+7 градусів, удень повітря прогріється до +7...+16. Вітер північний, західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-5 м/с.

У Криму – хмарна погода з проясненнями, на півострові опадів не передбачається. У Сімферополі, Ялті можливий невеликий дощ. Уночі температура повітря складе +5...+14 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +10 до +19. Вітер південний, західний, південно-східний, північно-західний та південно-західний, 1-4 м/с.

У східних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. У Донецькій області висока ймовірність дощу. Вночі до +4...+8 градусів, денна температура повітря складе +10...+15. Вітер південний, південно-східний та південно-західний, 1-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі знизиться до -2...+3 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть 0...+7. Вітер південний, західний, південно-західний і південно-східний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, в регіоні вночі очікується дощ, зранку і вдень невеликий дощ зі снігом, і тільки ввечері опади припиняться. Температура повітря вночі до +1, вдень – до +2 градусів. Вітер південний, південно-східний та південно-західний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +1...+5 градусів, удень – від +5 до +13. Вітер південний, північний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с.

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет