ПоддержатьУкраїнська

Броварський прокурор Каміла Кадирова пішла вниз кар’єрними сходами

StopCor
StopCor

StopCor

Броварський прокурор Каміла Кадирова пішла вниз кар’єрними сходами

Кілька місяців тому команда «СтопКору» натрапила на слід піщаного браконьєра – Артура Кадирова, який видобуває пісок у промислових масштабах у селі Зазим’я у Броварському районі. Як виявилось, на той час донька Артура Кадирова обіймала посаду прокурора Броварської прокуратури, хоча й заперечувала свою причетність до незаконного бізнесу. Та наразі Каміла більше не працює у Броварській прокуратурі.

«До бізнесу батька ніякого відношення не маю, тобто це мій батько рідний, відношення до пісків я ніякого не маю. Це не мої обов’язки, економічний злочин – це не моя професія, це не мій розподіл. Цим займаються інші прокурори. Я з ним навіть не проживаю, приблизно близько 18 років», - стверджувала Кадирова. Однак, після службової перевірки, пані Кадирова написала заяву про переведення її до іншого підрозділу.

«Встановлено, що станом на 26 жовтня 2018 року Кадирова Каміла Артурівна обіймає посаду прокурора Іванківо-Чорнобильського відділу Броварської місцевої прокуратури, на яку була переведена згідно поданої заяви», - повідомили у прокуратурі Київської області.

Тим часом на нелегальній точці, продовжують, свій незаконний бізнес у майже промислових масштабах. Команда «Стоп Корупції» неодноразово фіксувала, як пісок звідси вивозять по кілька вантажівок на день. Тож «СтопКор» і надалі стежитиме за розвитком подій.

Усі деталі справи – у матеріалі:

https://www.youtube.com/watch?v=73Hj7lssiCE

Другие новости

Гостендеры, судебная волокита и вероятная торговля с рф: как 'Фармак' зарабатывает миллиарды на лекарствах?

Гостендеры, судебная волокита и вероятная торговля с рф: как "Фармак" зарабатывает миллиарды на лекарствах?

Как компании "Фармак" и ее владельцам удается зарабатывать миллиарды денег на лекарствах?

Скандал на 21 млн: подозреваемый в торговле людьми Галунга и экс-чиновник Возный 'нажились' на восстановлении Гостомеля?

Скандал на 21 млн: подозреваемый в торговле людьми Галунга и экс-чиновник Возный "нажились" на восстановлении Гостомеля?

Галунга, подозреваемый в торговле людьми, и экс-чиновник Возный, вероятно, "нажились" на восстановлении Гостомеля: скандал на 21 млн грн

'Часов Яр стал новой целью для врага', — командир батальона 'Ахиллес' Федоренко

"Часов Яр стал новой целью для врага", — командир батальона "Ахиллес" Федоренко

Командир батальона "АХИЛЛЕС" рассказал об одной из самых горячих точек на фронте и модернизированных управляемых авиационных бомбах россиян