ПоддержатьУкраїнська

Як "пригостити" агресора: поради для мирних жителів тимчасово окупованих територій

Дмитрий Снегирев
Дмитрий Снегирев

Политолог, военный эксперт

Як 'пригостити' агресора: поради для мирних жителів тимчасово окупованих територій

Добрий вечір вам, малятка, любі хлопчики й дівчатка. Це я, дід Панас… І сьогодні я розповім казочку для тих хлопчиків і дівчаток, які є жителями тимчасово окупованих територій.

Як зустріти окупантів? Ілюстрація: СтопКор

Усідайтеся зручніше в колі радісних родин і насолоджуйтесь цим випуском казок. Я вам хочу розказати тільки те, що треба знати.

Якщо у вашу квартиру чи затишний будинок постукався російський окупант зі словами: "Православниє, дайте водички напиться" — не відмовляйте. Пам’ятайте, ми з вами чемна та гостинна нація, і кожен, навіть російський окупант, має право на останнє бажання. Звертаю вашу увагу — останнє бажання.

Армія РФ обстрілює Енергодар. Фото: Telegram

Чемно посміхніться м@скалю та згадайте сюжет казки братів Грімм "Братик і сестриця". У Росії цей сюжет більш відомий за казкою "Сестриця Оленка та братик Іванко" зі збірки Олександра Афанасьєва "Народні російські казки".

Нагадаю вам, малятка, любі хлопчики й дівчатка, сюжет цієї казки: "Братик уже кинувся до джерела, нахилився до нього і сьорбнув водиці, і щойно перша крапля її потрапила йому на губи — він став диким козликом".

Звертаю увагу, малята, що "се не казка, а билиця, або бувальщина, сказать". Особливо актуальна для жителів тимчасово окупованих територій.

Для того, щоб перетворити російського окупанта на непритомну істоту, достатньо додати у воду певний інгредієнт, а саме — п'ять-шість таблеток Каптопрес-Дарниця на один літр води.

Можете і більше. Все залежить від вашого сприйняття дійсності. За пів години ви будете мати не дикого козлика, а повністю нерухому істоту.

Ви цілком справедливо можете запитати мене: а, власне, що нам із цим тілом робити далі? Відповідаю. Можете залишити вдома та використовувати його у господарстві в якості опудала на городі. А можете здати його у пункти прийому за цілком нормальні грубі гроші.

От така фігня, малята! Не дякуйте мені за казочку. Пам’ятайте: є речі, за які не потрібно вибачатися.

Все буде Україна!

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет