ПоддержатьУкраїнська

15 червня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

15 червня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

У четвер в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни прогнозується суха погода. Температура повітря вночі складе +5...+18 градусів, удень +16...+25. Вітер змінних напрямків, переважно північних, північно-західних, західних і північно-східних, 1-8 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі повітря охолодитися до +9...+13 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +16...+21. Вітер західний, північний і північно-західний, 1-8 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +11...+16 градусів, удень повітря прогріється до +18...+23. Вітер західний і північно-західний, 2-7 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. У Керчі можливий дощ з грозою. Вночі температура повітря складе +14...+18 градусів. Денна буде коливатися від +21 до +25. Вітер західний і північно-західний, 2-7 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі до +11...+14 градусів, денна температура повітря складе +18...+22. Вітер західний і північно-західний, 2-5 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікуються суха погода. Температура повітря вночі опуститься до + 5 ... + 11 градусів, вдень підніметься до + 16 ... + 23. Вітер північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-5 м / с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +7, удень до +20 градусів. Вітер переважно північний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +10...+14 градусів, удень – від +18 до +22. Вітер північний і північно-західний, 2-6 м/с.

Другие новости