ПоддержатьУкраїнська

16 лютого 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

16 лютого 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

У четвер в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни прогнозується суха погода. Місцями в Криму висока ймовірність дощу зі снігом. Температура повітря вночі становитиме -16...-1 градус, удень -7...+6. Вітер змінних напрямків, переважно західних, північних, північно-східних, південно-західних, південних, південно-східних і північно-західних, 1-7 м/с.

У північних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі повітря охолодитися до -16...-10 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -7...-3. Вітер північний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде без опадів за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть -14...-3 градусів, удень повітря прогріється до -4...+2. Вітер північний, північно-східний та північно-західний, 1-5 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові буде без опадів. У Сімферополі, Феодосії висока ймовірність дощу зі снігом. Вночі температура повітря складе -7...-1 градус. Денна коливатиметься від -2 до +2. Вітер північний і північно-західний, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде суха погода. Вночі до -15...-8 градусів, денна температура повітря складе -6...-1. Вітер північний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Температура повітря вночі опуститься до -8...-4 градусів, удень підніметься до +2...+6. Вітер північний, північно-західний, південних, західних, південно-західних і південно-східних напрямків, 1-6 м/с.

У Карпатах – сонячна погода. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -5, вдень до +3 градусів. Вітер переважно північний, східний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -12...-7 градусів, удень – від -4 до 0. Вітер північний, західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с.

Другие новости