ПоддержатьУкраїнська

21 лютого 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

21 лютого 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни очікується сніжно-дощова погода. Місцями в південних і східних областях опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -3...+5 градусів, удень +1...+8. Вітер змінних, переважно північних, західних, північно-західних, південних, південно-західних і південно-східних напрямків, 1-8 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується переважно сніжно-дощова погода. Вночі градусники покажуть до -3...0, удень температура – від +1 до +3 градусів. Вітер західний, південний та південно-західний, 3-8 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, у регіоні буде сніжно-дощова погода. У Запорізькій області – без опадів за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть -3...+1 градус, удень повітря прогріється до +5...+8. Вітер західний, північний, південно-західний і північно-західний, 2-7 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові висока ймовірність снігу. Вночі температура повітря буде коливатися в межах +1...+5 градусів. Денна температура повітря становитиме від +4 до +8. Вітер західних, південних, південно-східних і південно-західних напрямків, 1-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно сніжна погода. У Луганській і Донецькій областях – без опадів. Уночі температура повітря -2...+1 градус, денна становитиме +3...+7. Вітер північний, північно-західний і західний, 2-7 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде сніжна погода. Температура повітря вночі знизиться до -3...+1 градуса, вдень стовпчики покажуть +1...+4. Вітер південний, західний, південно-західний, східний і південно-східний, 1-11 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні вранці очікується сильний сніг, який у другій половині дня зміниться сильним мокрим снігом, увечері – дощ. Температура повітря вночі до -1, вдень – до +1 градуса. Вітер переважно південний, східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно сніжна погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -6...-1 градус, удень – до +3...+6. Вітер західний та південно-західний, 2-6 м/с.

Другие новости