ПоддержатьУкраїнська

24 листопада 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

24 листопада 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

У четвер в Україні очікується мінлива хмарність. На більшій частині країни прогнозується суха погода. Температура повітря вночі становитиме -9...+6 градусів, удень -1...+10. Вітер змінних напрямків, переважно південних, східних, південно-східних, південно-західних, західних і північно-східних, 1-5 м/с.

У північних областях – сонячна погода. У регіоні буде переважати опадів не передбачається. Уночі повітря охолодитися до -9...-4 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -1...+5. Вітер південний і південно-західний, 1-4 м/с.

У південних областях – сонячна погода. У регіоні буде суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть -7...+2 градуси, вдень повітря прогріється до 0...+7. Вітер південний, східний, південно-східний та південно-західний, 1-4 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря становитиме -4...+6 градусів. Денна коливатиметься від +2 до +10. Вітер північний, східний, північно-східний, західний та північно-західний, 1-4 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні без опадів. Уночі до -8...-4 градусів, денна температура повітря складе +1...+5. Вітер східних, південних, південно-східних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У західних областях – сонячна погода. У регіоні переважно суха погода. Температура повітря вночі знизиться до -3...+1 градус, удень підніметься до +3...+10. Вітер південних, східних, південно-східних і південно-західних напрямків, 1-4 м/с.

У Карпатах – сонячна погода. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -2, удень до +10 градусів. Вітер переважно північний, східний та північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -9...-1 градус, удень – від 0 до +3. Вітер східний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

Другие новости