ПоддержатьУкраїнська

28 грудня 2016 - прогнози погоди по обласних центрах України

StopCor
StopCor

StopCor

28 грудня 2016 - прогнози погоди по обласних центрах України

У середу В Україні очікується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині країни переважатиме сніжна погода. У південних, місцями у центральних областях і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -15...-3 градуси, удень -8...+3. Вітер змінний, переважно південний, західний, південно-західний, північний, північно-західний і південно-східний, 1-11 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий дрібний сніг за даними Sinoptik.ua. Уночі температура повітря становитиме -11...-6 градусів, удень – від -6 до 0. Вітер західний, північно-західний та південно-західний, 2-6 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -10...-3 градуси, вдень повітря прогріється до -3...+3. Вітер західний, північно-західний та південно-західний, 1-4 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями, на півострові переважно без опадів. Уночі температура повітря становитиме -9...-5 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від -2 до +3. Вітер північний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-11 м/с.

У східних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні переважно сніжна погода. Вночі до -13...-5 градусів, денна температура повітря складе -5...-1. Вітер західний, південний та південно-західний, 1-4 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність. На більшій частині регіону очікується переважно сніжна погода. Температура повітря вночі опуститься до -15...-5 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть -8...+3. Вітер західний, північно-західний та південно-західний, 3-7 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні з середини дня і до його закінчення йтиме дрібний сніг. Температура повітря вночі до -6, удень – до -3 градусів. Вітер південний і південно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий дрібний сніг. У Полтавській області опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -9...-3 градусів, удень – від -5 до +1. Вітер західний, південний, південно-західний і північно-західний, 2-5 м/с.

Другие новости

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность ухилянтам

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность ухилянтам

Эти врачи выдавали фальшивые медицинские заключения о состоянии здоровья "пациентов", на основании которых военнообязанные признавались непригодными к службе