ПоддержатьУкраїнська

4 і 5 лютого 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

4 і 5 лютого 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни у суботу можливий дрібний сніг, у неділю опадів не передбачається. У західних областях і в Карпатах висока ймовірність снігу. Температура повітря вночі складе -8...+3 градусів, удень -7...+7. Вітер змінний, переважно західний, північний, південний, північно-західний, північно-східний та південно-західний, 1-7 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий дрібний сніг, у неділю опадів не передбачається за даними Sinoptik.ua. Вночі від -8 до -3 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах -7...+1. Вітер західний, південний, північний, північно-західний, північно-східний і південно-східний, 2-6 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні висока ймовірність снігу, в неділю буде переважно суха погода. Вночі від -3 до +2 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до 0...+7. Вітер західний, північний, північно-східний, східний, північно-західний та південно-західний, 1-7 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями. На півострові на вихідних буде суха погода. Температура повітря вночі в межах -8...+5 градусів, удень – до -1...+8. Вітер північних і північно-східних напрямків, 2-11 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий дрібний сніг, у неділю опадів не передбачається. Температура вночі -6...0 градусів. Денна температура повітря складе 0...+4 градуси. Вітер західних, південних, південно-західних і південно-східних напрямків, 3-8 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде сніжна погода. Температура повітря вночі до -7...0 градусів, удень -3...+2. Вітер західний, північно-західний, східний, північно-східний і південно-східний, 2-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні очікується сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі від +1 до +2, удень – від +3 до +4 градусів. Вітер південний, східний і південно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні висока ймовірність снігу, в неділю без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -5...-2 градуси, вдень -3...+5. Вітер західних, північних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с.

Другие новости

Компания депутатов из Тернополя нечестно победила на тендере и получила почти 1 млн грн, — прокуратура

Компания депутатов из Тернополя нечестно победила на тендере и получила почти 1 млн грн, — прокуратура

Предоставление телевизионных услуг в Тернополе превратилось в предмет судебного разбирательства после обвинения в сговоре компании, связанной с городским депутатом