ПоддержатьУкраїнська

6 квітня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

6 квітня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

У середу в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Практично на всій території країни переважатиме суха погода. У південних і центральних областях можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі складе +1...+11 градусів, удень +5...+24. Вітер змінний, переважно західний, південний, південно-західний, східний і південно-східний, 1-6 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі температура повітря складе +7...+10 градусів удень – від +17 до +23. Вітер східний, південний і південно-східний, 1-5 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. В Одеській області – без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +3...+8 градусів, удень повітря прогріється до +10...+23. Вітер південний, південно-східний та південно-західний, 1-4 м/с.

У Криму – мінлива хмарність, на півострові опадів не передбачається. У Красноперекопську можливий дрібний дощ. Вночі температура повітря складе +4...+11 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від +13 до +18. Вітер східний, південний, південно-східний та південно-західний, 1-4 м/с.

У східних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі до +1...+8 градусів, денна температура повітря складе +13...+16. Вітер південний, західний, південно-західний і південно-східний, 2-5 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність. На більшій частині регіону очікується суха погода. Температура повітря вночі опуститися до +7...+13 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +5...+16. Вітер західний, південний, південно-східний та південно-західний, 2-5 м/с.

У Карпатах – сонячна погода, в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +9, удень – до +22 градусів. Вітер південний, південно-західний і південно-східний, 2-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. У Полтавській області опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +5...+8 градусів, удень – від +15 до +24. Вітер південний, східний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

Другие новости