ПоддержатьУкраїнська

Автівку хотіли провезти на КПВВ "Чаплинка" за хабар

StopCor
StopCor

StopCor

Автівку хотіли провезти на КПВВ 'Чаплинка' за хабар

На кордоні з Кримом автомобіль "BMW" намагались провести за дорученням, виданим окупантами, та пропонували хабар у розмірі 50 доларів США. Про це проінформували у прес-службі Азово-Чорноморського регіонального управління ДПСУ.

"В контрольний пункт "Чаплинка" на прикордонно-митний контроль з тимчасово окупованої території прибув громадянин України на транспортному засобі "BMW". Під час оформлення у прикордонників Херсонського загону виникли сумніви щодо законності ввезення на материкову частину транспортного засобу. Його власник запропонував прикордонникам хабар”, — йдеться у повідомленні.

Громадянину запропонували надати підтверджуючи документи на автівку. Після чого водій надав доручення на транспортний засіб та грошові кошти у розмірі 50 доларів США, щоб прикордонники не звертали увагу на те, що доручення видане на території АР Крим в 2014 року вже окупантами.

Прикордонники зафіксували факт пропонування незаконної грошової винагороди. На місце події викликали співробітників поліції, які, відібравши пояснення, разом із громадянином вибули до відділку для надання правової оцінки його діям.

Транспортний засіб до повернення громадянина залишився на території КПВВ. Офіцери внутрішньої та власної безпеки за цим фактом підготували та направили повідомлення для внесення інформації до ЄРДР.

Другие новости