ПоддержатьУкраїнська

Біля Новоазовська військові РФ розстріляли власні позиції

StopCor
StopCor

StopCor

Біля Новоазовська військові РФ розстріляли власні позиції

Бійці підрозділу морської піхоти збройних сил Росії в районі Саханки розстріляли власні позиції. В результаті обстрілу вбито двох та поранено більш як 10 військових РФ.

Про це розповіли в прес-службі ГУР.

"У районі Саханки мінометними підрозділами 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ здійснено обстріл власних передових позицій, в результаті чого вбито двох та поранено понад десять військовослужбовців", – йдеться в повідомленні.

Розвідники розповіли, що також у районі промислової зони Авдіївки артилерійськими підрозділами 11 окремого мотострілецького полку 1 АК ЗС РФ обстріляно позиції передових підрозділів свого полку, поранено сім військових РФ.

Раніше повідомлялося, що у штабі АТО зранку, 2 лютого, розповіли про нові невдалі спроби бойовиків атакувати ЗСУ в Авдіївці. Тут НЗФ використовували Гради, важку артилерію і танки. Втрат зазнали як ЗСУ, так і бойовики.

Нагадуємо, голова управління Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін розповів, що в результаті нічного обстрілу бойовиками Авдіївки загинула одна людина і троє поранено. За останню добу бойовики знищили 52 будівлі.

Другие новости