ПоддержатьУкраїнська

Українські кондитерські компанії втратили позиції у світовому рейтингу

StopCor
StopCor

StopCor

Українські кондитерські компанії втратили позиції у світовому рейтингу

Roshen, "АВК" і "Конті" втратили декілька позицій у світовому рейтингу виробників кондитерської продукції. 

Про це повідомляє Candy Industry.

Українські кондитерські компанії Roshen, "АВК" і "Конті" опустились на декілька позицій в рейтингу найбільших виробників солодощів у світі Global Top 100 Candy Companies – 2017. На дві позиції у цьому році опустилась компанія Петра Порошенка, але це ніяк не вплинуло на її виторг – він залишився незмінниму порівнянні з 2016 роком (800 млн доларів). Як відомо, Roshen належать 8 заводів, які обслуговує 10 тисяч працівників.

"Конті" втратила 5 позицій і наразі знаходиться на 43 місці у світовому рейтингу. Її виручка знизилася на 1%, якщо порівняти з минулим роком. Наразі виручка становить 469 млн доларів. У розпорядженні компанії є 5 заводів з майже 4-тисячним штатом працівників.

"АВК" посідає в рейтингу 67-е місце. Компанія опустилась на 5 позицій. За даними Candy Industry, виручка "АВК" становить 275 млн доларів. Компанія володіє 3 заводами, загальна кількість робітників на них складає  3,5 тисячі співробітників.

Раніше повідомлялось, що керівництво корпорації Roshen розпорядилося припинити роботу своєї кондитерської фабрики в Липецьку (РФ). Таке рішення прийнято з економічних і політичних причин.

Другие новости