ПоддержатьУкраїнська

Бойовики обстріляли наметове містечко в Авдіївці, поранений британський фотокореспондент

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики обстріляли наметове містечко в Авдіївці, поранений британський фотокореспондент

Бойовики пізно ввечері вгатили з важкого озброєння по наметовому містечку для мирних мешканців в Авдіївці. В наслідок цього двоє людей загинуло, ще двоє – поранено, в тому числі фотокореспондент з Великобританії.

В прес-службі управління поліції Донецької області розповіли про жорсткий обстріл бойовиками Авдіївки, що стався близько десятої вечора 2 лютого. Снаряди важкої зброї приземлилися поблизу стадіону, де рятувальники та силовики розгорнули наметове містечко допомоги мирним мешканцям. Один чоловік та одна жінка загинули, двоє інших чоловіків отримали поранення різного ступеня важкості.

"Бойовики цілеспрямовано били по людях, які прийшли за допомогою. При розвантаженні гуманітарної допомоги загинув співробітник ДСНС, ще один поранений", – йдеться в повідомленні прес-служби.

Біля школи силовики знайшли зранену осколками жінку, яка померла після госпіталізації. Також йдеться про постраждалого працівника ЗМІ. Як виявилося, останній – іноземець, про що розповіли в штабі АТО.

"2 лютого внаслідок обстрілу російсько-окупаційними військами населеного пункту Авдіївка постраждав британський фотограф Крістофер Нунн. З травмою лівого ока його евакуювали до 66 військового медичного госпіталю, звідки після огляду доправили до обласної клінічної лікарні ім. І.І.Мечникова міста Дніпро для надання кваліфікованої медичної допомоги", – йдеться в повідомленні прес-центру штабу.

Нагадаємо, раніше про загибель двох людей та постраждалих під обстрілами Авдіївки повідомив радник глави МВС України Зорян Шкіряк. Щоправда, він не зміг уточнити, кого саме було поранено.

Другие новости