ПоддержатьУкраїнська

Бойовики під Маріуполем застосовують проти ЗСУ "Партизани"

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики під Маріуполем застосовують проти ЗСУ 'Партизани'

Бойовики за добу, 24 квітня, 21 раз порушували режим тиші на Донбасі. Вогонь відкривали на трьох напрямках, на Маріупольському – з реактивних систем "Партизан". ЗСУ у відповідь не вдавалися ні до яких дій.

Бойовики під Маріуполем застосовують проти ЗСУ ''Партизани''

Новину повідомляє прес-центр штабу АТО, передає "Преса України".

Центром вогневого протистояння став Приморський напрям. Так, вогнем 122-мм легкої переносної реактивної системи "Партизан" і озброєнням БМП бойовики накривали українські опорні пункти біля Широкиного. З озброєння БМП, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів вони били по захисниках Мар'їнки.

По захисниках Красногорівки били з протитанкових гранатометів, а по Водяному – з озброєння БМП і кулеметів великих калібрів. Морських піхотинців біля Гнутового обстрілювали зі стрілецької зброї. В районі Мар'їнки діяли снайпери бойовиків.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики били по позиціях ЗСУ поблизу Авдіївки та Верхньоторецька. Опорні пункти біля Троїцького і Пісків накривали вогнем з протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку вогнем зі стрілецької зброї бойовики провокували захисників Новоалександрівки.

"Військовослужбовці сил АТО строго дотримувалися режиму тиші та вогонь у відповідь не відкривали", – відзначено в повідомленні.

Нагадаємо, на всіх трьох напрямках бойових дій в зоні АТО за минулу добу, 23 квітня, незаконні збройні формування продовжували порушувати режим тиші, здійснивши 34 вогневих атаки. В результаті загинув один боєць української армії, ще двоє отримали поранення.

Другие новости