ПоддержатьУкраїнська

Чиновник Державної фітосанітарної інспекції Одещини "погорів" на хабарі

StopCor
StopCor

StopCor

Чиновник Державної фітосанітарної інспекції Одещини 'погорів' на хабарі

Правоохоронці затримали хабарника в Одесі поблизу одного з торгово-розважальних центрів під час одержання 13 тисяч 400 доларів.

Одного з керівників Державної фітосанітарної інспекції Одещини затримали на хабарництві співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками Генеральної прокуратури, повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

Здирник вимагав від підприємця гроші за непроведення додаткових заходів контролю зернової продукції, що повинна експортуватися та прискорення підготовки дозвільної документації.

Правоохоронці затримали хабарника в Одесі поблизу одного з торгово-розважальних центрів під час одержання 13 тисяч 400 доларів США та 327 тисяч 300 гривень.

Під час обшуків за місцями мешкання та роботи високопосадовця та його ймовірних спільників оперативники спецслужби вилучили комп’ютерну техніку, флеш-накопичувачі, блокноти, записники та чорнові записи, що підтверджують протиправну діяльність.

Також в будинку та квартирі затриманого чиновника додатково вилучено пусті бланки карантинних і фітосанітарних сертифікатів. Цікаво, що лише тиждень тому посадовець розповідав ЗМІ, що не бере хабарів та не "торгує" сертифікатами.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.

Другие новости