ПоддержатьУкраїнська

До Львова із Дніпра доставили поранених українських військових

StopCor
StopCor

StopCor

До Львова із Дніпра доставили поранених українських військових

Керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони Олександр Поронюк зазначив, що стан українських військових, доставлених для лікування у Львів, оцінюється як задовільний.

Новину передає "Преса України".

Поронюк відразу ж повідомив, що серед поранених двоє перебувають у середньому стані. Наразі вже відомо, що всіма військовими опікуються волонтери та лікарі.

"Двоє з них у стані середньої тяжкості, решта в задовільному. Ними опікуються лікарі, волонтери, що вкотре підтверджує, що люди переживають за наших солдатів. Це також їм буде допомагати в лікуванні", – заявив Олександр Поронюк.

Крім того він повідомив, що поранені прибули, в основному, з Дніпра, куди їх доставили з позицій сил АТО на донецькому напрямку.

"Вони отримали первинну допомогу, після цього були направлені в 66 мобільний госпіталь, а після – вони були направлені в госпіталь в Дніпрі", – додав Поронюк.

Нагадаємо, 14 лютого у Військово-медичний клінічний центр Західного регіону доставили для подальшого лікування 26 військовослужбовців, які отримали поранення в зоні проведення АТО.

Другие новости