ПоддержатьУкраїнська

На Луганщині військове командування РФ активізувало вербування бойовиків

StopCor
StopCor

StopCor

На Луганщині військове командування РФ активізувало вербування бойовиків

Російське військове командування на Луганщині активізувало вербування бойовиків в окупованих населених пунктах Луганськ, Алчевськ та Кадіївка. 

Про це розповіли в прес-службі ГУР.

"Командуванням 2 АК (Луганськ) ЗС РФ активізовано агітаційні заходи рекрутування місцевого населення за різними військовими спеціальностями у містах Луганськ, Алчевськ та Кадіївка з метою доукомплектування особовим складом підпорядкованих з'єднань і частин", – йдеться в повідомленні.

Розвідники розповіли, що противник, використовуючи режим припинення вогню, проводить заходи з доукомплектування підрозділів особовим складом та його ротацію. Також російсько-терористичні війська здійснюють маскування та фортифікаційне обладнання бойових позицій на Луганщині.

Раніше повідомлялося, що самопроголошена влада бойовиків "Донецької народної республіки" активізувала пропагандистські заходи у школах на окупованому Донбасі.

Нагадаємо, українські розвідники повідомили, що інформація про ліквідацію ватажка батальйону "Сомалі" Гіві деморалізувала на Донбасі командний склад збройних сил РФ.

Другие новости